Results 1 to 3 of 3

Thread: Sorry for the broken forum!

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    1,382

    Sorry for the broken forum!

    The forum seems to be showing that no new messages are being posted. I'm working on the problem :P

  2. #2

    Re: Sorry for the broken forum!

    Ari,

    How dare you offer such a great forum and have a problem with it ;D Plus you don't even have the nerve to charge for usage of the mall section.

    Seriously,

    Please don't think you ever owe us an apology. If anything we owe you for such a kick butt forum.
    1961 Ferrari 250 GT California. Less than 100 made. My father spent 3 yrs restoring this car. It is his love, it is his passion, it is his life.<br />It's his fault he didn't lock the garage<br /><br />BobbyD

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    1,382

    Re: Sorry for the broken forum!

    The board should be fixed now! Woohoo!!
    Ari

Similar Threads

  1. Diagnosing a broken motor mount?
    By RHK in forum Technical Discussion & Question
    Replies: 6
    Last Post: 04-19-2007, 01:06 PM
  2. New to Forum
    By Black Ops in forum General Kitcar Chat
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2006, 12:26 AM
  3. broken bolt question
    By GSXRBOBBY in forum Technical Discussion & Question
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2005, 05:53 PM
  4. New to the forum...need a little help
    By Nebiros88 in forum General Kitcar Chat
    Replies: 17
    Last Post: 08-08-2003, 10:42 PM
  5. New To The Forum
    By FieroGTguy in forum General Kitcar Chat
    Replies: 11
    Last Post: 06-02-2002, 01:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •