Results 1 to 5 of 5

Thread: Has anyone figured out or thought about using temp controls from a different car

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    870

    Has anyone figured out or thought about using temp controls from a different car

    that uses a more "low profile" control layout so we may be able to mount the switches and dials where they are supposed to go?

    I talked to Rob of Fiero Conversions and he says we have about an 1.5" of depth in this location for a 355 conversion interior.* He said he could fab some controls to work there if I could find him some that were a close shape and dimention.



    Anyone know of a car that may use something that may fit here?* I just rented a Chevy Cheyenne truck and the controls looked to be about the same shape but I have no clue as to the depth.* If someone who is a bit smarter than I could give me some possible leads based on what theyve seen at yards I could do a follow up.

    Just a quick ebay search found me these

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...category=38641

    which look low profile enough.* Do they function the same way from the 80's to now?
    What is the depth of OEM Ferrari controls?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    243

    Re: Has anyone figured out or thought about using temp controls from a different car

    I would love ot find a set to be able to put into the center console as htis way we do not have to each over inot the glove box to turn on the AC or install those bulky controls under the dash. Has anyone gotten any closer to being able to figure out how to get OEM controls to work?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,103

    Re: Has anyone figured out or thought about using temp controls from a different

    I haven't gotten to re-routing the wiring yet for the temp controls but here are the scamatics if anyone else needs them.

    David

    Just smart enough to be very Dangerous

  4. #4
    Senior Member sactodreamer's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    2,267

    Re: Has anyone figured out or thought about using temp controls from a different

    Quote Originally Posted by EEExotic
    I haven't gotten to re-routing the wiring yet for the temp controls but here are the scamatics if anyone else needs them.

    David

    ??? ;D

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,103

    Re: Has anyone figured out or thought about using temp controls from a different

    LOL. Nice pic huh!! I scanned the scamatics for the temp control and this is what came out on my upload link. hmm
    weird. I'll try it again.

    David
    Just smart enough to be very Dangerous

Similar Threads

  1. Has anyone figured out how to make McLaren mp4-12c style doors work?
    By Austrian Import in forum Technical Discussion & Question
    Replies: 33
    Last Post: 03-15-2012, 10:38 AM
  2. MAYBE FERRARI HAS FIGURED OUT HOW TO ANNOY REP BUILDERS???
    By alpina-ferrari in forum General Kitcar Chat
    Replies: 39
    Last Post: 12-05-2010, 07:35 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 06-13-2007, 01:50 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-04-2007, 08:11 AM
  5. Temp gauge question
    By Daleford in forum Technical Discussion & Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2007, 12:09 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •